×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

2165 вчорашніх абітурієнтів завтра посвятять у студенти ЖДУ

З вітальним словом до першокурсників, п’ятикурсників, магістрів та батьків, чиї діти достойні вчитися у ЖДУ імені Івана Франка, звернеться ректорат університету.

n 3108155609Про це повідомляє прес-центр університету.

1 вересня 2015 року о 9.00 в Житомирському державному університеті імені Івана Франка на подвір’ї перед четвертим навчально-лабораторним корпусом відбудуться урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників університету.

Очікується, що зі вступом до ЖДУ імені Івана Франка вчорашніх абітурієнтів та їх батьків привітають Віце-Прем’єр Міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, Народний депутат України Микола Томенко, Народний депутат України Володимир Арешонков, голова Житомирської ОДА Сергій Машковський, голова Житомирської облради Віталій Француз, голова Житомирської райдержадміністрації Антон Михайлов, в.о. житомирського міського голови Любов Цимбалюк, начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Вадим Калінін, начальник Житомирського обласного управління з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Зорнік, Герой України, командир 95-ої окремої аеромобільної бригади, генерал-майор Михайло Заброцький, громадські діячі, видатні митці Житомирщини, члени Опікунської ради університету, провідні науковці регіону, професори університету, голови профкомів працівників та студентів, представники Студентського братства.

За тим студентам, які найкраще склали ЗНО, вручать символічний студентський квиток та ключ до знань. Відбудеться й традиційне випускання кульок в небо, яке має визначити, як будуть пролітати роки студентського життя першокурсників.

Ведучою урочистостей буде заслужена артистка України Ірина Шинкарук, яка також працює викладачем в ЖДУ імені І. Франка.

Последнее изменение Понедельник, 31/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework