×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі покажуть танцювальний перформанс

Житомир – в програмі туру міжнародного танцювально перформансу "В очікуванні невідомого" по 7 містам України.

n 0309155666Проект "В очікуванні невідомого" – це танцювальний перформанс, який відбувається під керівництвом шведського хореографа Бенно Воорхам у співпраці з відомими танцюристами з України, Молдови та Грузії та з дітьми з табору для біженців (м. Тцеровані, Грузія), - повідомляє Житомирська Хвиля.

Вистава, яка побудована на історіях дітей з табору для біженців, на їх спогадах, снах та мріях та втілена в рухах тіла та візуальних експериментах. Для створення перформансу були задіяні театральні практики, відео транслювання, живопис сирійського художника Абдулла Омарі та елементи сучасної хореографії.

Важливою частиною вистави є переплетіння образотворчого мистецтва і театру танцю на сцені. Метою проекту є залучення дітей біженців до театрального мистецтва, розкриття перед ними виразних можливостей людського тіла в контексті сучасної хореографії, та висвітлення проблем сімей біженців за допомогою театральних методик.

Перший тур вистави "В очікуванні невідомого" вже відбувся в травні цього року в семи містах Грузії, а тепер відбувається в Україні. Виставу вже побачили у Львові та Ужгороді, сьогодні (3 вересня) проект гостює в Луцьку. Заплановані також покази Тернополі 7 вересня,, Івано-Франківську 8 вересня та Чернівцях 9 вересня.

Последнее изменение Четверг, 03/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework