Житомирський драмтеатр відкриває новий сезон, але взимку глядачі будуть дивитись вистави у шубах

16 вересня Житомирський академічний українсько-драматичний театр імені І. Кочерги відкриває свій новий 72-ий театральний сезон виставою «Любов та ненависть у Вероні». 

Мистецтво мистецтвом, але комерційні питання для театру є важливими. Минулий сезон драмтеатр закінчив з величезним успіхом, як в творчому так у фінансовому планах. Хоч директор театру Наталія Ростова запевняє, що проблеми з постачанням газу в наступному році не буде, але глядачам та працівникам прийдеться ховатися від протягів та мерзнути.

Приміщення театру капітально не реставрували понад п’ятдесяти років, як не утеплюй вікна, але з них буде тягнути холодом. Саме через ці негаразди глядачам й акторам узимку буде не надто комфортно.

Протипожежна безпека у драмтеатрі теж не доладна. Щоб привести її у справність та застерегти театр під пожежі необхідно виділити орієнтовно більше 5 млн грн. Питання безпеки будуть вирішувати депутати обласної ради на сесії 10 вересня.

Але колектив драматичного театру впевнено крокує вперед з оптимізмом в очах. На глядачів чекають нові ідеї, вистави та емоції. Всі подробиці поки що керівництво тримає у секреті…

Лілія Мельник

 

Последнее изменение Вторник, 08/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework