×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські науковці співпрацюватимуть з колегами із Польщі

У рамках перебування делегації науковців з Університету Сілезії у ЖДУ імені Івана Франка відбулася зустріч ректора університету,

n 1409155778професора Петра Сауха з професорами з Польщі.

Житомирський державний університет імені Івана Франка відвідала делегація професорів з Університету Сілезії (Польська Республіка) у складі професора, доктора габілітованого, заступника декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва Факультету етнології і освітніх наук Університету Сілезії Еви Огродської-Мазур, професора, доктора габілітованого, професора кафедри загальної освіти та методології досліджень Університету Сілезії, члена польсько-чеського наукового товариства, члена Асоціації з підтримки міжнародної освіти Анни Гайджиці та професора, доктора габілітованого, професора кафедри загальної освіти та методології досліджень Університету Сілезії Барбари Грабовської.

Про  повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Під час зустрічі ректор ЖДУ розповів професорам з Польщі про структуру та діяльність університету і  презентував для Еви Огродської-Мазур, Анни Гайджиці та Барбари Грабовської низку університетських наукових видань. Більш детально під час спілкування було розглянуто можливості мобільності студентів і викладачів університетів та обмін аспірантами педагогічного напряму.

Мали нагоду поспілкувалася з науковцями Університету Сілезії й викладачі педагогічно-психологічних кафедр інституту педагогіки, аспіранти, магістранти та студенти ЖДУ імені Івана Франка. Для них професори з Польщі презентували напрями наукової взаємодії, що передбачають розробку спільних наукових проектів за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду, у який можуть увійти науковці Республіки Польща, Чеської Республіки, Словаччини та України. Також окреслили експериментальний та компаративний характер майбутнього наукового дослідження.

Наприкінці заходу учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з професорами Університету Сілезії в індивідуальному порядку та отримати відповіді на запитання.

n 1409155778 1

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework