×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Незвичайний погляд на Житомир від Олександра Колісного

Персональна виставка художника Олександра Колісного "Житомир і житомиряни" відкрилась в залі мистецтв Обласної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

n 1409155785Триватиме виставка до 16 вересня, тож поспішайте.

Про це повідомляє Житомирська Хвиля.

Фотографії майстра різнопланові, але їх об’єднує одне - приємне враження, в цьому впевнений краєзнавець Георгій Мокрицький:

"Місто показано життєрадісним, оптимістичним, трошки з гумором і посмішкою. Це головне, мені здається, в цій виставці. І моя "рожева мрія", як видавця, - зробити гарний фотоальбом Житомира. Якби ми оці роботи наших митців-фотохудожників зібрали, то давним-давно можна було б такий випустити".

Фотовиставка організована за підтримки Національної спілки фотохудожників України та Обласного центру народної творчості. Заступник директора центру Галина Шубіна привітала присутніх із можливістю ознайомитись із творчістю фотографа та зазначила, що з Олександром Колісним центр давно співпрацює, адже цінує його як професійного фотомайстра:

"Сьогодні переконуємось в тому, що світлини, зроблені ним, яскраво підтверджують майстерність Олександра. Ми бачимо життєрадісне місто Житомир, його чарівних і талановитих людей, щасливих дітей, які посміхаються, бачимо творчі надбання житомирян, архітектуру міста і все цікаве, що можна було зняти", - зазначила Галина Шубіна.

Від імені обласного управління культури та Центру народної творчості Олександр Колісний отримав грамоту "За вагомий внесок у розвиток фотомистецтва Житомирщини".

Зазначимо, що фотовиставка "Житомир і житомиряни" експонуватиметься в залі мистецтв центральної бібліотеки до 16 вересня.

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework