×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Письменник Євгеній Положій у Житомирі: «Українська влада поводить себе як Радянський Союз: мовчить»

«Іловайський котел», більше тисячі загиблих та зниклих безвісти, трагедія українського народу…

l 15091560 1Письменник, журналіст та громадський діяч Євгеній Положій 15 вересня у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені О. Ольжича презентував книгу про страшні події української війни – роман «Іловайськ». Автор у художній манері передав жахливі історичні факти, спогади та переживання військових.

Роман вражає своєю документальністю: автор провів понад сотню інтерв’ю з бійцями, волонтерами та лікарями, які були свідками Іловайської трагедії. Солдати передавали йому записки зі спогадами тих днів, говорили особисто й по телефону, навіть самостійно знаходили письменника.

За словами Євгена Положія, «Іловайський котел» не закінчився, військові й досі в оточенні, але тепер ворогом є не російський окупант, а мовчанка української влади, яка нахабно приховує подробиці, робить вигляд ніби нічого не трапилося. Як Радянський Союз довгий час приховував факти Другої світової війни, так і сьогодні українські можновладці мовчать про страшні події під Іловайськом.

Книга «Іловайськ» вийшла друком 3 вересня, перші сто примірників автор передав у шпиталь військовим. На Львівському форумі видавців роман був нагороджений відзнакою «Краща книга про війну».

Видання «Іловайськ» є криком постраждалих від війни: живих, мертвих та зниклих безвісті…

Лілія Мельник

l 15091560 2

l 15091560 2

Последнее изменение Вторник, 15/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework