×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі діє виставка картин, які написані з натури в Поліських селах

Деякі роботи художниці Олени Андрущенко знаходяться в музеях та приватних колекціях України, Німеччини, Росії, Сирії.

n 2209155900 1Минулого тижня на другому поверсі центрального корпусу ЖДУ ім. І. Франка відкрили експозицію картин художниці, члена Обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців, екскурсовода і старшого наукового співробітника Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука Олени Андрущенко, - повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

На виставці представлено близько тридцяти акварельних та олійних полотен молодої художниці. Більшість із них написані з натури в Поліських селах. Серед представленого публіці – з любов’ю написані пейзажі, тварини і квіти з тонко вимальованими деталями. У енергетично світлих і чистих картинах простежується працьовитість та відчувається стиль Віктора Шкуринського, адже Олена є випускницею іменитої житомирської художньої школи імені видатного художника.

n 2209155900

«По життю я завжди критично ставлюся до себе, до своїх робіт. І мені трохи страшнувато виставляти свої роботи на публіку, але все ж таки відгуки дають натхнення. Немає нічого у мене в творчості негативного, гнітючого або політики. Тільки позитивна енергетика. Тільки те, що може надихнути людину на творчість, на життя, на щось світле», – каже  художниця Олена Андрущенко.

Під час відкриття виставки за плідну співпрацю у рамках  мистецького проекту ЖДУ ім. І. Франка «Арт світ» та вагомий внесок у художньо-естетичний розвиток студентської молоді  університету проректор з навчально-методичної та виховної роботи університету Андрій Шевчук вручив  художниці Олені Андрущенко подяку за підписом ректора ЖДУ ім. І. Франка Петра Сауха.

Деякі роботи художниці знаходяться в музеях та приватних колекціях України, Німеччини, Росії, Сирії.

Помилуватися красою Полісся на картинах житомирської художниці Олени Андрущенко можна на другому поверсі центрального корпусу ЖДУ ім. І. Франка протягом місяця.

n 2209155900 2

n 2209155900 2

Последнее изменение Вторник, 22/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework