×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЖДТУ входить до числа 44 вузів країни, які визнали перспективними з точки зору міжнародної співпраці

В ЖДТУ 21 вересня стартував проект, під час якого протягом тижня для студентів, аспірантів і викладачів вузу презентуватимуть програми міжнародної академічної мобільності.

n 2409155933Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Подібний захід у виші проводять вже другий рік поспіль, аби познайомити цільові групи із можливостями навчання й стажування у провідних ВНЗ Європи та світу.

Перший проректор ЖДТУ Оксана Олійник під час вступного слова наголосила, що вже зараз технологічному університету є чим пишатися. Зокрема, відповідно до інформації, яку озвучили під час зустрічі в Міністерстві освіти і науки, Житомирський державний технологічний університет входить до числа 44 вузів країни, які визнали перспективними з точки зору міжнародної співпраці.

«Це дуже хороший показник, адже ми не лише увійшли до ТОП-кращих вищих навчальних закладів, але і наразі єдині в цьому списку, хто представляє Житомирський регіон, – пояснила проректор Оксана Олійник. – Якщо врахувати, що в Україні нараховується більше 300 вузів, то звичайно цей результат ще більш тішить. Разом з тим, ми не збираємося зупинятися і постійно налагоджуємо міжнародні зв’язки, шукаємо партнерів для втілення проектів, запрошуємо закордонних лекторів читати лекції нашим студентам. Я хочу вас запевнити, що ви маєте усі шанси стати учасником будь-якої програми, але на 90% це залежить саме від вас і вашого бажання. Зі своєї сторони і вуз, і співробітники міжнародного відділу, і ваші куратори на факультетах всіляко цьому сприятимуть. Під час презентацій програм ви кожен для себе можете обрати якийсь конкретний напрямок, оцінити свої можливості та подати документи на здобуття гранту. Ви можете таким чином повчитися чи попрацювати на базі європейського або будь-якого іншого вузу, провести наукові дослідження, випробувати свої знання і вміння. Наш університет дає таку можливість кожному».

Начальник відділу міжнародних звязків ЖДТУ Василь Мамрай нагдав, що у попередні роки багато студентів, аспірантів і викладачів стали учасниками програм академічної мобільності.

Співробітник цього ж відділу Марія Байда розповіла присутнім на презентації про можливості цьогорічних програм та вимоги до кандидатів.

Детальніше про кожну програму бажаючі можуть дізнатися під час щоденних зустрічей.

Последнее изменение Четверг, 24/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework