×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі працює виставка лікаря-художника

Днями в обласній науковій медичній бібліотеці відкрилася персональна ювілейна виставка художника-аматора Ігоря Опрелянського,

n 2409155945який понад 20 років працює лікарем в ортопедичному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні  ім. О. Ф. Гербачевського.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, дану експозицію розгорнуто з нагоди 50-річного ювілею митця. Це вже його третя персональна виставка, де представлені картини з творчого доробку двох останніх років. На виставці представлено 35 робіт, написаних маслом в жанрі «реалістичний пейзаж» та «флористика».

Зі слів Ігоря Ростиславовича, по-справжньому він захопився живописом вже у зрілому віці, а тому всі таємниці мистецтва опановував самостійно.

Крім того, на виставці можна ознайомитися з фотороботами лікаря. Особливу увагу відвідувачів привертають знімки природи рідного краю. Шанувальників творчості митця вражає вміння автора відобразити красу довкілля. В його роботах відчувається справжня майстерність, творча індивідуальність та неймовірне розмаїття ракурсів.

Виставка триватиме до 12 жовтня.

n 2409155945 1

Последнее изменение Четверг, 24/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework