×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На фестивалі DocuDays UA для житомирян покажуть фільми про права людини

З 2 по 6 листопада в Житомирі пройде ХІІ Міжнародний мандрівний фестиваль DocuDays UA «Дні документального кіно про права людини».

n 2810156427Показ фільмів проходитиме в кінотеатрі «Україна» з 2 по 6 листопада, щоденно о 15.00. Фестиваль є неполітичним та некомерційним заходом. Вхід на кінопокази – вільний.

Даний фестиваль спрямований на те, аби засобами кіномистецтва  привернути увагу українського суспільства до проблем «звичайної» людини та сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини. Тому після завершення кожного сеансу, всі бажаючі можуть поділитися думками, враженнями та обговорити проблему, що представлена у фільмі.

Кінострічки підбирали так, щоб привернути особливу увагу молоді. Тому що саме молодь грає значну роль в творенні нової демократичної системи в Україні.

 

Програма кінофестивалю:

Понеділок 02. 11. 15 – 15.00 кінотеатр «Україна»

«Пропаганда»: фільм про події чилійської президентської кампанії 2013 року, посеред одного з найвідчутніших соціальних заворушень останніх років.

Вівторок 03. 11. 15 – 15.00 кінотеатр «Україна»

«Ти вариш в кохання?»: фільм про життя жінки, що паралізована через дистрофію м’язів і спеціалізується на пошуку партнерів для людей з фізичним вадами. Даний фільм є одним з найкращих представлених на фестивалі.

Середа 04.11. 15 – 15.00 кінотеатр «Україна»

«Зламана гілки»: анімаційний фільм, що розповість історії 14-річної дівчинки, яка напередодні Другої світової війни була вимушена переїхати з Польщі до Ізраїлю.

«Кейсі Мотте Кляйн: народження актора»: фільм розповість про підлітка, який створив самого себе за допомогою камери.

«Габріель повідомляє з чемпіонату світу»: фільм про хлопчика, який викладав у свій блог відео, того як бульдозери зносять його район, прокладаючи дорогу для підготовки Бразилії до Світового кубка-214.

Четвер 05. 11. 15 – 15.00 кінотеатр «Україна»

«Довго та щасливо»: історія жінки, яка об’їздила 5 країн, щоб дізнатися у своїх колишніх коханців, чому всі її романи закінчуються невдало.

П’ятниця 06. 11. 15 – 15.00 кінотеатр «Україна»

«Цап за голос»: фільм розповість про те, як вибори в Нідерландах (2013 року) відобразились на свідомості дітей-школярів, на прикладі виборів на посаду президента школи.

Последнее изменение Среда, 28/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework