×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Лазо побував у рідному університеті

Сергій Лазо презентував у Житомирі книги та виконав свої відомі пісні. Автор улюблених шлягерів, легендарний письменник і музикант побував у рідному місті.

n 3010156462В стінах ЖДУ ім. І. Франка він презентував книги "Майстри часу" та "Інший простір".

Прозвучали знамениті пісні, які разом з автором співали й глядачі: "Ти подобаєшся мені", "Ні обіцянок, ні пробачень", "Не йди". Відбулася прем'єра пісні Сергія Лазо на вірші Юрія Іздрика "Make love, not war". Послухати відомого митця на філфаці прийшли не лише студенти, а й колеги - музиканти, педагоги, перекладачі. Зустрів Сергій Лазо і однокласників та однокурсників.

Гості літературно-пісенного свята мали змогу придбати книги та диски Сергія Лазо з автографом. Та послухати історії з життя автора, велика частина якого пов’язана з рідним Житомиром. Сергій Лазо організував першу житомирську рок-команду "Анютині глазки", яка репетирувала в морзі й "косила" під «Бітлз».

Про наше місто часів перших джинсів і появи "ліверпульської четвірки" йде мова в книзі "Ми так любили The Beatles". Ще одна книга "Майстри часу" - це нестандартний авторський проект: поєднання віршів, музики та графіки. Серед компакт-дисків - унікальний альбом, що містить 19 варіацій всіма улюбленої композиції "Ти подобаєшся мені".

Також Сергій Лазо взяв участь у зйомках програми «Вечірні зустрічі з Анжелікою Нестерчук», де читав свої ексклюзивні вірші та співав відомі пісні. Телепрограму глядачі зможуть переглянути на каналі «Житомир» цієї неділі о 20.00 з повтором у вівторок о 17.00.

Видання творів Сергія Лазо можна відшукати в книгарнях та на творчих зустрічах і майстер-класах. Подібні імпрези стануть доброю традицією, - наголошують організатори - Інститут філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка та мистецька агенція "Forte-music".

n 3010156462 1

n 3010156462 1

n 3010156462 1

n 3010156462 1

n 3010156462 1

Последнее изменение Пятница, 30/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework