×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

"Арт-Село" святкує дванадцятирічний ювілей

До відзначення митці підійшли творчо, запропонувавши житомирянам серію заходів під спільною назвою "New Look МГО АРТ-Село Ювілей 12+".

n 0611156556Як повідомляє «103fm», 5 листопада в Житомирському обласному літературному музеї відкрилася персональна виставка робіт керівника організації, члена Національної спілки художників України Олени Славової. В двох залах розміщені роботи в різних техніках, за різні періоди творчої діяльності. «Всі мої експерименти з деяких періодів по декілька робіт, для того, щоби мати уявлення наскільки творчість є нескінченною", - зазначає художниця. 

6 листопада о 16.00 заплановано захід для дітей "Гра в художника", який пройде в Житомирській обласній бібліотеці для дітей. Малеча створить вітальну листівку та дізнається багато цікавого про мистецтво. "В рамках свята хочемо згадати які ми молодці, запросити наших партнерів. Тому що ми всім допомагали: аукціонами, акціями, привертали увагу до різних проблем. Настільки громадська діяльність є на стику мистецтва з іншими сферами життя", - розповіла Олена Славова.

Последнее изменение Пятница, 06/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework