×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинчани відвідали фабрику ялинкових прикрас

Двісті юних малинчан разом з батьками відвідали 6-7 листопада фабрику ялинкових прикрас, яка розташована у Клавдієво Київської області.

n 1211156659 1Організувала поїздку МРБО «Захист дітей Чорнобиля». — Найбільше захоплення у дітей та дорослих викликали експонати музею ялинкових прикрас з різних країн світу  — це справжні витвори мистецтва, — розповіла директор благодійної організації Людмила Штуль.

«В чарівній кімнаті Діда Мороза навіть дорослим захотілося написати казковому дідусю листа  зі своїми мріями. А діти тим паче свято вірять, що всі їхні побажання у новорічну ніч здійсняться.

Справжніми чарівниками здалися дітям і працівники фабрики, склодуви та художники, які творять  красу. Кульмінацією екскурсії було дійство, коли кожен власноруч зміг розмалювати для себе ялинкову кульку.

Дуже приємно, коли діти та дорослі дякують нашій організації за таке свято. А для нових бажаючих така ж мандрівка буде організована 28 листопада, наголосила Людмила Олександрівна і додала: — Хоч до Нового року ще добрих півтора місяця, але в МРБО «Захист дітей Чорнобиля» вже запанував новорічний настрій, особливо після поїздки на казкову фабрику у Клавдієво, - говорить Людмила. - Члени гуртків та комітету, батьки відтоді активно взялися за виготовлення новорічних прикрас, різдвяних дідухів, які плануємо виставити на традиційний ярмарок, що відбудеться під час щорічних загальних зборів організації  у РБК 19 грудня. Також плануємо взяти участь у міських святкових ярмарках.

n 1211156659

Запрошуємо всіх бажаючих, і не тільки членів нашої організації, долучитися до цієї благодійної справи. Тим паче, що виручені кошти будуть направлені на допомогу хворим дітям та новорічно-різдвяні гостинці для воїнів АТО. А ще нам дуже приємно, що деякі бажання, записані в чарівній кімнаті Діда Мороза, вже починають збуватися. У нас з’явилася можливість зробити ремонт у кабінеті, де проходять заняття  гуртків. Хочемо висловити щиру вдячність ТОВ «Українсько-шведське АТП 10943», яке зробило благодійний внесок у МРБО  «Захист дітей Чорнобиля» — тепер можемо придбати будівельні матеріали і розпочати ремонтні роботи, щоб створити справжню творчу майстерню, де буде зручно і затишно нашим гуртківцям. Там проводитимемо не тільки заняття гуртків, а й майстер-класи».

n 1211156659

n 1211156659

Последнее изменение Четверг, 12/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework