Загадковий світ тіней у Житомирі. ВІДЕО

Вперше у Житомирі неймовірне шоу від півфіналістів проекту «Україна має талант» театру тіней Fireflies!«Shadow space» - це захоплююча подорож у світ тіней.

У таємничому просторі можливі найдивовижніші пригоди, є місце будь-яким фантазіям. Квиток на театр тіней Fireflies перенесе вас у фантастичний світ під назвою «Shadow space».Fireflies - команда, яка працює в жанрі театру тіней вже 5 років. За час свого існування Fireflies ставав півфіналістами телевізійних талант-шоу «Україна має талант» та «Хвилина слави», фіналістами польського шоу «Mam Talent», є учасниками німецького проекту «Das Supertalent ».

Команда Fireflies активно гастролює за межами України, виступає на численних міських, регіональних та міжнародних сценах, бере участь у різноманітних фестивалях, конкурсах, урочистих церемоніях, преміях та інших заходах. Театр був учасником Церемонії закриття III Одеського міжнародного кінофестивалю, Церемонії нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2012», Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «ГогольFest 2012», Фестивалю «Qatar Spring Festival 2013», Церемонії відкриття IV Одеського міжнародного кінофестивалю. Театр тіней Fireflies також бере активну участь у соціальних проектах.

30 листопада, о 19:00
Каса театру: 47-33-88

 

Последнее изменение Пятница, 27/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework