×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Громадська організація «Атошник» та арт-проект «Ми – українці!» презентували відеокліп «Україно, вставай!»

За сценарієм дівчина, яка уособлює у собі Україну, піддається тортурам, але Дух Козацтва і Воїни Світла приходять на допомогу. Головні ролі в кліпі зіграли бійці АТО.

n 0712157016Розробкою концепції, сценарієм, режисурою, монтажем і дизайном займався Леонтій Козирацький, продюсував роботу Кирило Заплотинський, які розповіли про роботу над кліпом: "З хлопцями-атошниками було приємно працювати. Вони більше довіряють один одному, віддаються роботі. Головна ідея, яку ми хотіли донести до людей – це те, що потрібно пам’ятати свою історію і об’єднуватися навколо нашої національної ідеї, щоб збудувати справжню європейську державу".

Під час презентації грамотами були відзначені військові та волонтери. "Волонтери – це ті люди, які прикрашають нашу країну. Вони допомагають, не шкодуючи часу та сил". "Дякуємо вам. Бо якби не ви, невідомо як у нас там все склалося б. Низький вам уклін і щира вдячність від хлопців", – наголосили заступник командира 95-ї бригади Володимир Лагута та заступник голови громадської організації «Атошник» Сергій Артеменко.

Не забули під час святкування і загиблих воїнів. Їх пам’ять присутні вшанували хвилиною мовчання.

За матеріалами Житомирська хвиля

Последнее изменение Понедельник, 07/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework