×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Національний рейтинг якості товарів та послуг України визнав ЖДУ ім. Івана Франка «Кращим підприємством країни 2015»

Житомирський державний університет імені Івана увійшов до числа номінантів рейтингу «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» від Національного рейтингу якості товарів та послуг «ЗІРКА ЯКОСТІ»

n 1012157075 і отримав статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015».

Як повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка, рейтингова програма «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» від Національного рейтингу якості товарів та послуг  «ЗІРКА ЯКОСТІ» адресована керівникам та всім спеціалістам компаній, які завдяки плідній праці та професіоналізму зробили значний внесок у розвиток України.

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України і виключає вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні  неупереджена, комплексна, об'єктивна і прозора система, що визначає лідерів, які досягли успіху в своїй галузі за звітний період серед всіх установ незалежно від форм власності.

Відповідно до результатів ранжування Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості», звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» в галузі освіти та науки присвоюється за незмінно високу якість і досягнення у науковій роботі та підготовку висококваліфікованих фахівців.

«Університет виборов право на отримання Почесної нагороди «Зірка якості 2015», що є результатом плідної роботи всього колективу», — коментує ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Последнее изменение Четверг, 10/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework