Скандал навколо ділянки по Київській, 6: Міському голові на брифінгу не дали сказати слова. ВІДЕО

4 липня, міський голова Сергій Сухомлин скликав терміновий брифінг для обговорення питання щодо будівництва скверу Небесної сотні у Житомирі на перехресті вулиць Театральної та Київської. На нараді були присутні архітектори проекту, бійці «Айдару», громадські діячі.

Міський голова заявив, що він бачить на місці скверу адміністративну будівлю на 3 поверхи, але для цього потрібне залучення інвесторів, яких немає. Тому замість адміністративної будівлі буде побудовано сквер на честь героїв АТО та майдану.

Нагадаємо, 29 червня, на територію майбутнього скверу заїхав вагончик із бійцями «Айдару», які були запевнені, що знайшовся інвестор, який на місці скверу побудує будинок для бійців АТО.

Як повідомили далі, вагончик був привезений за допомогою КП «Інспекція з благоустрою міста Житомир», хоча керівництво та міський голова впевнені у протилежному.

Архітектор проекту Олена Кульчицька запевнила, що квартирний будинок на тому місці будуватися не може, бо немає ніякого місця для стоянки, що можна говорити й щодо будівництва АТБ. Бійцям, вона запропонувала, придивитись до нової забудівлі на Корбутовці.

Раніше цю ситуацію прокоментував народний депутат України Борислав Розенблат : «Представники АТБ не збираються відступати. Маніпулюючи болючим питанням житла для військових, вони вигадали історію про те, що побудують тут житловий будинок і віддадуть квартири АТОвцям. На жаль, для таких ділків немає нічого святого...»

 

 

Прочитано 633 раз

Последнее изменение Понедельник, 04/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework