Житомирянам на замітку: Made in Ukraine - Кращі вітчизняні виробники

“Своя сорочка ближче”. Так можна сказати про вітчизняних виробників. По-перше, тому що територіально вони дійсно ближче, а по-друге, якість “наших сорочок” часто виявляється на висоті.

Але деякі українські марки дуже популярні, а про решту зовсім нічого не відомо. Прикро? .. Пропонуємо вам з ними познайомитися.

Одяг

5.3 Mission
Сайт: 53mission.com
Українське швейне виробництво, що знаходиться в східній частині України. 5.3 Mission має унікальну цінову політику, характеризується якістю і залишається завжди в тренді. Є можливість закуповувати оптові партії без посередників. Виробництво одягу будь-якого покрою. Також займаються взуттям.
A & T FASHION
Сайт: atfashion.com.ua
Швейне підприємство знаходиться в Черкасах і працює вже 10 років. Вони шиють одяг широкого спектру: від жіночих пальто до військової форми.
Торгова марка A.G.
Сайт: ag.ua
Торгова марка випускає одяг вже більше 10 років. Тут ви зможете знайти одяг, як для жінок, так і для підлітків. Авторський дизайн, висока якість крою. У фірмовому інтернет-магазині ви придбаєте пальта і куртки, сукні та блузи, футболки і літні топи.
Adeleys-original
Сайт: adeleys-original.com
Марка з’явилася в 2012 році під впізнаваною назвою Barbie. Щоправда, її довелося змінити, а от висока якість і турецькі тканини залишилися. Торгова марка впевнено набирає популярність, як в Україні, так і за її межами.
Компанія ALVE
Сайт: alve.com.ua
Ця одеська компанія випускає одяг для жінок до 60 розміру. Ділові костюми, вечірні сукні, жакети, штани, спідниці.
«Baby жду»
Сайт: babyjdu.com.ua
Вітчизняний виробник одягу для майбутніх мам. Колекції характерні молодіжним напрямками з невисокими цінами. Тканини для свого одягу виробник підбирає натуральні. Серед яких бавовна, льон, вовна і віскоза.

Дитячі товари
Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів
Сайт: http://malysh.ua/uk
Це єдиний виробник спеціального дитячого харчування в Україні. Продукцію комбінату рекомендують педіатри. Комбінат виробляє такі суміші як «Малюк», «Малятко» за доступними цінами.
Компанія LETTO
Сайт: http://letto.biz.ua/
Український виробник дерев’яних меблів для дітей працює з 1998 року. Компанія має дуже широкий асортимент моделей. Тут ви знайдете і ліжечка з додатковим місцем для зберігання речей. Можете вибрати систему гойдання – маятникову, з гойдалками на коліщатках. Незважаючи на те, що дитячі меблі даного сегменту не вимагають сертифікації, компанія дотримується суворих стандартів.
ТОВ «Дюна-Веста»
Сайт: http://www.dunavesta.com.ua/
Лідер на ринку панчішно-шкарпеткових виробів. Знаходиться виробництво у Львівській області і випускає дитячі колготки, шкарпетки і лосини будь-якого коліру, будь-якого розміру і за будь-яку ціну. Бавовну, що використовується при виготовленні продукції, привозять з Індії чи Єгипту.
Видавництво «Ранок»
Сайт: http://www.ranok.com.ua/
Книжкове видавництво працює протягом 17 років і поширює свою продукцію в Україні та Росії. «Ранок» випускає навчальну, методичну та дитячу літературу. Крім книжкових видань виробник виготовляє ігри для розвитку і дитячі набори для творчості для всіх вікових дитячих груп.
Виробництво дитячого харчування «Карапуз»
Сайт: http://gesneria.com.ua/manufature.html
Херсонський консервний завод виготовляє різні види фруктових та овочевих пюре, натуральних соків і дитячих сухих зернових каш, як на молоці, так і без нього. Вся продукція виготовляється відповідно до норм. Завод використовує лише якісну сировину.

Фабрика надувних атракціонів «FUNLAND»
Сайт: http://funland.com.ua
Фірма займається виробництвом батутів, гірок для водних поверхонь та ігрових лабіринтів. Вироби збирають якісно і вручну. Також можна взяти на прокат човни, басейни, лабіринти і гірки.
Компанія KinderLand
Сайт: http://kinderland.in.ua
Компанія на ринку 7 років, але вже заявила про себе, як про молодого вітчизняним виробника якісних ігрових товарів для дітей. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед постачальників ігрових товарів для дітей на території України. Також виробництво має найбільший асортимент спортивних майданчиків.

 

За матеріалами: weloveua.com

Прочитано 818 раз

Последнее изменение Вторник, 18/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework