×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада Житомирської області прокоментувала ситуацію щодо «Житомирських ласощів»

На офіційному сайті Житомирської державної обласної адміністрації з’явилась інформація стосовно позиції ОДА щодо ситуації на кондитерській фабриці.

l 04011616У тексті ситуація із «Житомирськими ласощами» називають корпоративним конфліктом між власниками, який намагаються вирішити руками звичайних працівників.

З метою врегулювання конфлікту туди неодноразово виїжджали голова облдержадміністрації Сергій Машковський та перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, а також влада міста.

Керівництво області офіційно звернулося до Нацполіції, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та відповідних територіальних органів із листами щодо необхідності їх втручання в ситуацію та забезпечення охорони громадського правопорядку на території фабрики і прилеглих територіях.

Житомирська облдержадміністрація закликає власників сісти за стіл переговорів та вирішити корпоративний конфлікт мирним шляхом, без ганебного для області протистояння інтересів та залучення працівників фабрики, які мають працювати на підприємстві, виготовляти продукцію та отримувати за це заробітну плату.

Житомирська облдержадміністрація виступає за мирне врегулювання конфлікту й зацікавлена у безперебійній роботі бюджетоутворюючого підприємства та зайнятості сотень працівників.

Последнее изменение Понедельник, 04/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework