×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни вимагають відставки Яценюка

Близько сотні людей зібралися сьогодні зранку під стінами житомирської облдержадміністрації з вимогою відставки прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

n 1602167826Причиною цьому стала, на їх думку, нинішня політика уряду, яка призвела до зубожіння населення. "При уряді Яценюка жити стало набагато гірше. Подивіться в холодильник, що ми могли раніше купити на 100 гривень, а що зараз ?", - сказав учасник акції протесту Максим Манухін.

Присутні люди старшого віку солідарні з молодими учасниками мітингу і кажуть, що розуміють складну ситуацію, в якій зараз знаходиться країна, але все ж таки хочеться проведення реформ, а також миру, стабільності і гідного життя для себе, дітей і нашої держави. "Щоб було мирне небо, щоб наші діти не гинули, щоб наші діти були щасливі і наші онуки дочекалися гарного життя, щоб не було такого, як у нас зараз, з трудом виживаємо на пенсію", - розповіла пенсіонерка Лариса Зоржецька. Додамо, що акція організована однією з політичних сил України. Нагадаємо, сьогодні в Верховній Раді йде збір голосів депутатів, аби висловити недовіру уряду.

За матеріалами Житомирської хвилі

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework