×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Опозиційний блок готується до позачергових парламентських виборів

«Єдиним виходом із кризи, в яку завів нас цей уряд – це тотальне перезавантаження влади і позачергові вибори».

n 2502167973Про це під час прес-конференції у Житомирі повідомив народний депутат України від Опозиційного блоку Юрій Павленко.

«Обраний парламент не зміг створити суттєву протидію кризі. Коаліція своєю бездіяльністю поглибила кризу і в економіці, і соціальній сфері. А також, завела всіх в глибоку політичну кризу», - сказав Павленко.

Окрім цього політик зазначив, якщо не буде перевиборів, то може початися повстання. «Я не вірю в Третій Майдан. Це буде повстання і навіть збройне».

На запитання, що дадуть перевибори, політик зазначив, що необхідно проводити перевибори до того часу, поки не прийде уряд, який буде влаштовувати всіх.

Також нардеп прокоментував провальну спробу відправити уряд у відставку: «Це була гра. Цирк і черговий спосіб обманути людей. Наша франція не проголовувала, але якби було б навпаки, то голосів все одно не вистачило. Я не підтримував рішення франції не голосувати, адже воно суперечить моєму баченню ситуації. Але франція вирішила по-іншому», - резюмував депутат.

Також Юрій Павленко наголосив, що в найближчий час Опозиційний блок проведе зустрічі у всіх районах області, аби активізувати роботу блоку і почати підготовку до позачергових парламентських виборів.

Последнее изменение Четверг, 25/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework