×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Геннадій Зубко: У міністерств треба забрати виконавчу владу

Реформу Кабінету міністрів України можна буде провести після ухвалення у другому читанні закону про службу в органах місцевого самоврядування.

n 2203168348

Про це заявив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час обговорення пропозицій до плану дій ініціативи "Партнерство "Відкритий уряд" на 2016-2018 роки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз одним із головних питань, яке на нас чекає, є наступне: після того, як з 1 травня вступає в дію закон про державну службу, нам потрібно прийняти у другому читанні закон про службу в органах місцевого самоврядування. І тоді ми чітко можемо підійти до наступних рішень: нам потрібно провести реформу Кабінету міністрів України, де ми повинні чітко зрозуміти, які повноваження формування державної політики лежать на міністерствах", - сказав він.

Так, підкреслив Зубко, у міністерств потрібно забрати виконавчу владу, бо вона повинна бути на рівні агенцій, які, у свою чергу, мають не формувати політику, а виконувати конкретні завдання.

Последнее изменение Вторник, 22/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework