×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У першому півріччі 2016 депутатами - мажоритарниками Житомирщини було зареєстровано 113 законопроектів

Шість народних депутатів, яких було обрано до ВРУ у одномандатних виборчих округах Житомирської області, у першому півріччі 2016 року зареєстрували 113 законопроектів, усі законопроекти розроблялись у співавторстві з іншими народними обранцями.

Лише 24 із 113 законопроектів були розроблені у комітетах*, до яких входять нардепи, передає Громадянська мережа ОПОРА у Житомирській області.

Найактивнішим був Олександр Ревега, депутатська фракція партії «Блок Петра Порошенка», у перших двох кварталах розробив у співавторстві 38 законопроектів, 6 з яких відносяться до відання комітету з питань будівництва, містобудування і житлово – комунального господарства*, членом якого він є.
Другий показник законопроектної активності мають 2 депутати:
Борислав Розенблат (член фракції партії «Блок Петра Порошенка»), яким було подано 19 законопроектів, розроблених у співавторстві з іншими нардепами. П’ятьз цих законопроектіврозроблені у комітеті*, до складу якого входить народний обранець (комітет з питань промислової політики та підприємництва).
Та Павло Дзюблик, фракція партії «Народний Фронт», у І півріччі 2016 року розробив19 законопроектів, усі у співавторстві. Два з цих законопроектів відноситься до комітету* з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, членом якого він є
Третій показник законопроектної активності – у Віктора Развадовського (члена депутатської групи «Воля народу»), яким у співавторстві було розроблено 16 законопроектів, 5 з яких відноситься до комітету* з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, членом якого він є.
Та у члена депутатської групи «Воля народу» Володимира Литвинаякий теж розробив 16 законопроектів, усі – у співавторстві, п’ять з яких відносить до комітету* з питань науки і освіти.
Володимиром Арешонковим, членом фракції партії «Блок Петра Порошенка» у період з січня по червень 2016 р. було подано 5 законопроектів, один з яких відносить до комітету* з питань Регламенту та організації роботи ВРУ, членом якого він є.

Последнее изменение Вторник, 19/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework