Чому Сергій Машковський пішов у відставку та скільки обіцянок було провалено?

5 вересня у прес-центрі Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зустрівся з журналістами, для того аби розповісти про причини своєї відставки.

«Спілкуючись з вами вже не одноразово я наголошував і ви, мабуть бачили з моїх підходів до роботи, що я максималіст по життю. Я завжди намагаюся ставити перед собою максимальні цілі і наблизитись до їх досягнення неможливо якщо не докласти максимум зусиль. Скажу відверто, що вступаючи на посаду вже тоді я визначив для себе 2 роки, як такий «критичний період». Мені потрібне перезавантаження», - зауважив Сергій Машковський.

Нагадаємо вам, що 34-річний губернатор став наймолодшим із голів регіонів України. Проте такий юний, як для політики, вік не завадив йому міцно закріпитися на цій посаді.

Основні напрямки, над якими працював Машковський, перебуваючи на посаді, були: децентралізація, енергоефективність, інвестиційний клімат, підтримка учасників АТО. 

«Ми одними із перших в Україні створили Центр допомоги учасникам АТО, і він і сьогодні ефективно працює. Ми орієнтувалися на енергоефективність і вчасно проводили опалювальні сезони. Нам вдалося змінити відношення до бізнесу і бізнес відчув це», - розповідає Машковський. 

За 2 роки роботи екс-губернатора, інтернет-видання «Слово і діло» зафіксувало 37 його обіцянок, 24 з яких (тобто 65%) він успішно виконав. Провалених обіцянок в очільника Житомирщини поки що тільки 2. Перша стосується побудови в Луганській області фортифікаційних споруд, закріплених за Житомирщиною, друга – придбання у 2015 році за кошти бюджету магнітно-резонансного томографа для обласної клінічної лікарні. У першому випадку підопічні губернатора не вклалися в строки. В другому – також причиною надання обіцянці статусу «не виконано» стало те, що де-факто обіцяний Машковським МРТ був придбаний лише в лютому 2016-го. Тобто губернатор спізнився з виконанням цієї обіцянки щонайменше на місяць. До слова, сам процес закупівлі і встановлення апарату взимку 2015-2016 років набув чималого резонансу.

Сергій Машковський акцентував, що загалом оцінку його діяльності мають дати люди, але йому не соромно за свою роботу.

 

Последнее изменение Вторник, 06/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework