Павло Жебрівський: Особливий статус Донбасу навіть обговорювати не можна. Це стане троянським конем для іншої частини України

Якщо окупованим територіям Донбасу надати "особливий статус", то це стане троянським конем для іншої частини України і буде в майбутньому нести багато проблем.

Таку думку під час свого інтерв'ю висловив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, новину передає "Преса України".
Жебрівський заявив, що ні про який "особливий статус" говорити взагалі не можна, оскільки тоді сепаратизм може пошириться і на інші регіони країни.
Також він визнав, що його позиція щодо "особливого статусу" окупованого Донбасу розходиться з офіційною позицією України на міжнародній арені, і тому він часто піддається критиці.
"Але, власне, я вважаю, що "особливий статус" – той, що пропонує нам Росія – він неприпустимий для України! Тому що є заміна. Тобто, коли я зустрічаюся з послами, міністрами закордонних справ, кажу їм, що кращий особливий статус – це децентралізація, формування громад", - сказав Жебрівський.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат від партії "Опозиційний блок" Сергій Дунаєв вважає, що українська влада повинна прийняти всі вимоги РФ і терористів, і практично капітулювати перед бойовиками Донбасу.

Последнее изменение Вторник, 27/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework