Заслужена юристка у суді не змогла надати докази того, що нардеп має землю на Олевщині і видобуває там бурштин

Наталія Циганчук, яка 25 березня 2016 року в прямому ефірі шоу «Шустер Life» заявила, що в народного депутата Борислава Розенбла та є 92 гектари землі в селі Лопатичі Олевського району і він хоче там видобувати бурштин, так і не змогла у суді підтвердити свої слова хоч якимись доказами.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

«Чергове засідання суду за позовом Борислава Розенблата до Наталії Циганчук про захист честі, гідності та ділової репутації відбулося 17 жовтня в Андрушівському районному суді.

На попередньому засіданні 21 вересня відповідачка попросила суддю перенести розгляд справи, щоб мати змогу запросити свідків та надати докази. Проте, а ні свідків, а ні державних актів на землю, ані будь-яких інших доказів, які б доводили правдивість її слів, не надала», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що Циганчук позову не визнає і не бачить причин вибачатися перед Бориславом Розенблатом за те, що поширила щодо нього неправдиву інформацію.

Наступне засідання по цій справі відбудеться 2 листопада 2016 року о 14.30 в приміщенні Андрушівського районного суду. Головуватиме суддя Чуб Інна Анатоліївна.

Последнее изменение Среда, 19/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework