Крики мера та активістів у сесійній залі міськради, декілька десятків поліцейських: у Житомирі триває сесія міської ради

  Сьогодні, 4 липня, проходить 23-тя сесія  ради сьомого скликання.

  Ще до початку пленарного засідання, під стінами міської ради, у дворі та у середині приміщення почали чатувати декілька десятків поліцейських. На дворі з плакатами стояли активісти.

  Як тільки розпочалася сесія Житомирської міської ради, слово одразу ж взяли люди, які називають себе бійцями батальйону "Айдар", які заблокували трибуну, чим спричинили суперечку.

  Зі словами "Звіт мера" люди вимагають відставки міського голови Сергія Сухомлина, заявляючи, що він та його заступники довели місто до катастрофи. Вони невдоволені діяльністю органів місцевої влади, нарікають на її бездіяльність, безвідповідальність, корумпованість. Люди переконані, що в комунальних установах, закладах міста процвітає корупція.

сесія

  «Ми вимагаємо скасування рішення сесії про виділення земельної ділянки ЖБК «Полісся 2016», - додав Володимир Колодзінський.

  Активісти переконані, що в комунальних установах, закладах міста процвітає корупція, про це вони заявляють, переходячи вже на крик. Мер, бачачи, що ситуація виходить з-під контролю, звернувся до поліції вже теж на підвищених тонах: «Шановні працівники правоохоронних органів, я прошу навести порядок, щоб можна було далі працювати». Але пристрасті дещо втихли, поліцейські не виганяли активістів із сесійної зали. Дискусія продовжувалася понад годину. На цей момент депутати лише встигли затвердити та проголосувати за порядок денний. Зараз оголошена перерва, тривалістю 10 хвилин. А все для того, щоб визначитися, хто ж із депутатів увійде до складу робочої групи, яку планують створити сьогодні на сесії. Робоча група займеться вивченням питання, чи чесно працюють комунальні заклади Житомира.

сесія

сесія

 

Всі новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 04/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework