Міський голова Новограда-Волинського хоче звільнити усіх заступників і призначити нових

  Така інформація з’явилася на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у п’ятницю 17 листопада.

  На розгляд дев'ятнадцятої сесії міської ради сьомого скликання, яка відбудеться 22 грудня, винесено пропозиції щодо звільнення Віктора Шалухіна, Лариси Шутової та Оксани Гвозденко із посад заступників міського голови і повторне їх призначення на займані раніше посади, пише "Новоград.City".

  Крім того, повноваження першого заступника міського голови може втратити Сергій Колотов. Його Віктор Весельський пропонує призначити заступником міського голови – начальником управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради.

  Також проект рішення передбачає, що Лариса Шутова, окрім крісла заступника, обійматиме посаду начальника управління у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

  Віктор Шалухін у разі призначення стане заступником міського голови – начальником управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради.

  У випадку позитивного рішення депутатів Оксана Гвозденко може стати заступником міського голови – начальником управління освіти і науки міської ради.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 20/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework