Секретар міської ради очолила ТОП-порушення антикорупційного законодавства квітня 2019 року

  На першому місці рейтингу, складеного прес-службою Національного агентства з питань запобігання корупції, три обґрунтовані висновки за результатами перевірки декларацій за 2015, 2016 та 2017 роки, поданих секретарем Житомирської міської ради Наталією Чиж. Національне агентство встановило декларування недостовірних відомостей на загальну суму понад 13 млн 618 тис. грн.

   На першому місці рейтингу, складеного прес-службою Національного агентства з питань запобігання корупції, три обґрунтовані висновки за результатами перевірки декларацій за 2015, 2016 та 2017 роки, поданих секретарем Житомирської міської ради Наталією Чиж. Національне агентство встановило декларування недостовірних відомостей на загальну суму понад 13 млн 618 тис. грн, - пише nazk.gov.ua

  Друге місце у рейтингу дісталося обґрунтованому висновку за декларування завідомо недостовірних відомостей, складеному стосовно народного депутата України Олександра Супруненка. За результатами перевірки декларації, поданої посадовцем за 2015 рік, встановлено недостовірні відомості на суму понад 5 млн 971 тис. грн.

  На третьому місці обґрунтований висновок за декларування завідомо недостовірних відомостей, складений стосовно голови Коломацької районної ради Харківської області Володимира Кужеля. За результатами перевірки декларації, поданої посадовцем за 2017 рік, встановлено недостовірні відомості на суму понад 3 млн 303 тис. грн.

  Зазначаємо, що затвердження обґрунтованого висновку, направлення його до правоохоронних органів, а також складення протоколу і направлення його до суду не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для здійснення досудового розслідування або провадження у справі про адмінправопорушення у судовому порядку відповідно.

top porushnykiv kviten 1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework