×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Борислав Розенблат пояснив, чому голосував за введення миротворців на Донбас

4 лютого під час засідання Верховної Ради шість депутатів від Блоку Петра Порошенка помилково проголосували за пропозицію Опозиційного блоку ввести на Донбас миротворчі війська,

за що одразу ж були висміяні своїми колегами по фракції. За словами народного депутата України Борислава Розенблата, сталося банальне непорозуміння через не надто чітке формулювання. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

"Одразу ж після голосування за пропозицію Опозиційного блоку ввести на Донбас миротворчі війська почалися спекуляції на тему того, що 6 депутатів з БПП, у тому числі і я, проголосували за цю заяву. Я хотів би пояснити ситуацію. Ми помилилися, я це визнаю. Сталося банальне непорозуміння. Ще раніше ми з колегами домовилися, що ті законопроекти, які не пройшли слухання в комітеті, не мають голосуватися в залі. Ми знали, що комітет відхилив цей законопроект, тому думали, що голосуємо якраз за відхилення цієї пропозиції, а не за її підтримку. Помилка сталася через не надто чітке формулювання і ми одразу ж її виправили. Після засідання я ходив у секретаріат ВР, де написав заяву про відкликання мого голосу,"- зазначив нардеп. 

 Борислав Розенблат також подякував за розуміння журналістам і Олегу Ляшку, які одразу заступилися за нардепів і закликали не спекулювати на цьому питанні. 

 Прес-служба Борислава Розенблата

rozenblat

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Суббота, 12/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework