×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В РНБО ухвалили рішення щодо перегрупування підрозділів української армії та звернення про введення миротворців

Про це на брифінгу за підсумками засідання РНБО повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає "Інтерфакс-Україна".

"У цьому рішенні розглянуті комплексні заходи з посилення безпеки держави, що стосується завдань Генерального штабу і Міністерства оборони щодо перегрупування Збройних сил, військових формувань, враховуючи фактично нову лінію зіткнення, яка сьогодні існує, і посилення активної оборони", - сказав він.

Він додав, що Кабінет міністрів та СБУ повинні напрацювати нове положення про єдину державну систему запобігання, реагування, припинення терористичних актів і мінімізації їх наслідків.

"Ця система передбачає три рівні загрози: синій - підвищений, оранжевий - високий, червоний - критичний. Критерії їх ідентифікації, їх оцінки, а також заходів, які будуть робитися усіма суб'єктами виконавчої влади", - заявив секретар РНБО.

Також, було ухвалено звернення до ООН і Євросоюзу щодо розгортання на території України місій із підтримання миру та безпеки.

"Було розглянуто питання та ухвалено рішення звернутися до ООН та ЄС щодо розгортання на території України операцій з підтримання миру та безпеки", - повідомив журналістам секретар РНБО Олександр Турчинов.

n 1902153063

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework