×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Гіві Чіковані у Житомирі розкаже ро лідерство та молодіжну політику

19 березня о 11:00 год в 334 ауд. Житомирського державного політехнічного університету студенти зустрінуться з Гіві Чіковані - засновником і генеральним директором компанії «Nx»,

який має власне телешоу «Nx Speaker» на 6 грузинських каналах і є членом політичної партії ЄНР (Єдиний Національний Рух).

«Я цікавився IT і сучасними системами управління ще з раннього віку. Я вивчав мови програмування самостійно, у віці 14-15 років я відкрив веб-студію, де створював і в подальшому продавав веб-сайти та програми. З того часу я став фінансово незалежним. Студія досі успішно працює. Окрім цього, я намагався передати здобуті знання в цих сферах іншим людям— навчав програмуванню в Ньютонській безкоштовній школі. Я з впевненістю можу сказати, що нове покоління дуже прогресивне, вільно мисляче і працювати з ними— це чудовий стимул»,- розповідає Гіві.
Академічна освіта: навчався в Паризькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу в Грузії, Інституті Роберта Шумана в Будапешті, школі Конрада Аденауера в Грузії та Німеччині та відвідав сотні тренінгів та семінарів у різноманітних напрямках.
Детальна інформація за телефонами:
Тетяна 097 251 05 20
Сергій 097 889 34 35

n 1803153515

Последнее изменение Среда, 18/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework