Головний педіатр області розповість житомирянам все про вакцинацію

28 квітня об 11:00 в м. Житомир відбудеться зустріч для батьків «Вакцинація у питаннях та відповідях».


В рамках зустрічі на питання батьків відповість головний педіатр Житомирської області Оксана Лук’яненко. Також на зустрічі будуть присутні лікар-інфекціоніст Ольга Марченко та завідувач кабінету щеплень, педіатр-імунолог Людмила Головань.

Захід відбудеться за адресою: Житомир, вул. Бориса Лятошинського, кафе «Карамель».

Вхід вільний, за реєстрацією https://goo.gl/5MEgS5

Питання вакцинації – це не лише здоров’я та захист наших дітей, але й невід’ємна частина національної біологічної безпеки України. Сподіваємось на вашу підтримку.

У сучасному світі надлишку джерел інформації іноді дуже складно знайти дійсно достовірні дані. Особливо це стосується сфери медицини. Але ж саме в цій області, як ні в якій іншій, найменша помилка може коштувати життя людини, життя дитини.

Громадська організація «Батьки за вакцинацію» об’єднує свідомих батьків, які відповідально ставляться до здоров’я дітей та розуміють значення вакцинації у формуванні імунітету кожної людини.

Головною метою Організації є попередження інфекційних хвороб через забезпечення загальної доступності імунізації.За ініціативою ГО «Батьки за вакцинацію» проводяться зустрічі в містах України з найкращими спеціалістами та експертами з вакцинації.

Кожен бажаючий може стати членом Організації та долучитися до справи захисту здоров’я та життя дітей України. Приєднатися до ГО «Батьки за вакцинацію» можна, заповнивши попередню реєстраційну формуhttps://goo.gl/A3IcxF

 

 

Прочитано 558 раз

Последнее изменение Вторник, 26/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework