<

У Житомирі влаштують благодійний телемарафон, щоб зібрати кошти на лікування трирічного Максима

1 червня весь світ відзначає Міжнародний День захисту дітей. В цей день по всій планеті реалізовуються різноманітні заходи для дітей і в підтримку дітей, аби вони відчули, що про них дбають і пам’ятають.

1 червня 2016 року з 15.00 до 19.00 на телеканалі Житомир, відбудеться благодійний телемарафон «Скарбничка одужання». Цей телемарафон впроваджуватиметься в підтримку трирічного Максима Рослика, який має діагноз: двостороння сенсорна глухота. Повернути слух зможе лише вживлення кохлуарного імплантату, який коштує 24000 євро. Про Максима Рослика був відзнятий сюжет на каналі 1+1, завдяки цьому сюжету вдалось зібрати 11 тис.євро. Отже для придбання імплантату залишилось зібрати ще 13000 євро.

Організація «Все робимо самі», телеканал Житомир та ТОВ «Полісся – Продукт» вирішили створити благодійний телемарафон на який будуть запрошені: представники влади, представники підприємств, громадськість, артисти, де кожен зробить свою благодійну пожертву в підтримку цього хлопчика.

Також всі глядачі матимуть змогу перерахувати в цей день кошти на картковий рахунок мами Максима, який буде висвітлюватись на екрані телевізорів, аби вже після марафону родина Рослик змогли придбати імплантат і їх дитина змогла почути світ.

Завчасно можна перерахувати кошти від фізичних осіб на номер картки мами Олени Миколаївни Рослик: 4149 4978 4184 0814.

Для юридичних осіб: Отримувач ЖМДГО «Все робимо самі»

İдентифікаційний код 26393474

Р/р 260041561602, МФО 380281 

ПАТ „Банк інвестицій та заощаджень” у м. Києві 

Цільове призначення: благодійна допомога для Максима Рослика.

Організатори вдячні усім, хто вже приєднався до телемарафону: Компанія «Люкс оптика», салом краси «Viva Україна», салон краси «Шарм», БФ «ЛАВ», РА «Інформбюро», БФ «Український фонд благодійництва», клуб благодійників «Ангели добрих справ», салон меблів «Єврокухня», Житомирський маслозавод – компанія «Рудь».

Заохочуємо всіх людей доброї волі приєднатись до благодійного телемарафону «Скарбничка одужання».

Давайте разом допоможемо Максиму почути і навчитись говорити!

 

Прочитано 614 раз

Последнее изменение Вторник, 17/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework