×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Олександр Турчинов на Житомирському бронетанковому заводі провір випробування модернізованих бойових машин піхоти

Робота Житомирського бронетанкового заводу є яскравим прикладом спроможності українського ОПК забезпечити українське військо необхідною технікою.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, проінспектувавши роботу одного з найбільших підприємств бронетанкової галузі України – ДП «ЖБТЗ», що входить до складу ДК «УКРОБОРОНПРОМ».

Про це повідомляє прес-служба ДК «УКРОБОРОНПРОМ».

За його словами, сьогодні український військово-промисловий комплекс повинен максимально задовольняти потреби ЗСУ. А робота Житомирського бронетанкового заводу – наочний приклад того, що підприємства українського ОПК здатні забезпечити армію усією необхідною зброєю та технікою.

Секретар РНБО ознайомився з виробничим процесом на підприємстві та взяв участь у проведенні випробувань модернізованих бойових машин піхоти. Їх оснастили новими бойовими модулями «Шквал», які не тільки відповідають сучасним стандартам, а й здатні найкращим чином зарекомендувати себе на полі бою.

Нагадаємо, що «УКРОБОРОНПРОМ» виконав державне оборонне замовлення на 2014 рік у повному обсязі – на 100%. А у 2015 вже передав ЗСУ понад 150 одиниць військової техніки.

Довідка. ДП «Житомирський бронетанковий завод» здійснює виготовлення, капітальний ремонт та модернізацію легкоброньованої військової техніки різних модифікацій.

Олександр Турчинов на Житомирському бронетанковому заводі

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework