Любов Цимбалюк пригрозила судом Галині Чижовій

Засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради 20 травня розпочалося зі скандалу. 

Так звана «активістка» Галина Чижова відмовилась виходити з залу засідань під час розгляду «дитячих» питань. Окрім цього, вона звинуватила членів виконкому у тому, що вони відбирають житло у дітей та викликала міліцію.

За законом України, розгляд, так званих «дитячих» питань здійснюється виконком «за зачиненими» дверима, адже інформація про дітей є конфіденційною, а не публічною. Тому членам виконкому не зрозуміла така наполегливість громадянки Чижової, яка приходить на засідання не вперше.
Коментуючи свої дії журналістам, Галина Чижова сказала, що ЗМІ піарять злочину владу та злочинний виконком, в якому і 10 порядних людей не знайдеться.

Після того, як до міської ради приїхала міліція, жінка вгамувалась та спілкувалась з правоохоронцями і не заважала роботі виконкому.

«Не як в.о. міського голови чи секретаря міської ради, а як громадянка Любов Цимбалюк, звернуся до суду про захист честі і гідності просто громадянина, - зазначила Любов Цимбалюк у коментарі «Всім новинам». – Можуть відбуватися різні речі, можна говорити що не так, але говорити, що Цимбалюк влаштувала тут і організувала злочинне угрупування, це вже занадто. Тому, я однозначно вирішила, що звернуся до суду», - зазначила Любов Цимбалюк.
Подробиці у відео.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework