СКАНДАЛ НАВКОЛО ОБРАННЯ ЄВГЕНІЯ КУЗНЄЦОВА ГОЛОВОЮ САМОПОМОЧІ ЖИТОМИРА НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

Тиждень тому кандидат в народні депутати України від політичної партії «Об’єднання Самопоміч» на виборах 2014 року Наталія Чиж поширила заяву, в котрій попереджала журналістів і громадськість, що Євгеній Кузнєцов використовує символіку ГО «Самопоміч» та приписує собі діяльність ГО «Самопоміч».

Після вказаної публікації ГО «Самопоміч Житомира» оприлюднило спростування де чітко зазначено, що в Житомирській області із політичних сил зареєстровано Житомирську обласну організацію політичної партії «Об’єднання Самопоміч» (свідоцтво 17.06.2013р. №П-216-13) та Житомирську обласну організацію політичної партії «Самопоміч» (свідоцтво 17.06.2013р. №П-217-13). Жодну з цих організацій не очолює Наталія Чиж. Натомість, Кузнєцова Євгенія, 08.05.2015 обрано головою ГО «Самопоміч Житомира».

«Я нічого не приховую і не ховаюся від журналістів. Всі документи на організацію Самопоміч Житомира та печатка в мене є. Незрозумілими залишаються лише претензії та амбіції Наталії Чиж» - зазначає Євгеній Кузнєцов.

Словесні баталії в засобах масової інформації на даний час тривають та прийшли до того, що голова ГО «Самопоміч Житомира» Євгеній Кузнєцов запросив Наталію Чиж на публічні дебати в прямому ефірі. Про згоду пані Чиж взяти участь у відкритій дискусії засобам масової інформації поки нічого не відомо.

А тим часом в розділі «Блоги» на сайті zhitomir.info, в матеріалі «Влада Житомирщини стала кулею для політичних кілерів?» автор проводить паралель між Євгенієм Кузнєцовим та очільниками області Сергієм Машковським і Ярославом Лагутою. Виходить такий собі політичний трикутник.

Ні лідер Самопомочі Житомира Євгеній Кузнєцов ні керівництво ОДА поки, що а ні підтвердило а ні спростувало інформацію про співпрацю. Зрозуміло лише одне, що скандал навколо керівництва ГО «Самопоміч Житомиру» буде далі бурхливо розвиватися.

 

Последнее изменение Среда, 03/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework