×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сухомлин та Чиж вступили у Школу мерів

З-поміж 28-ми команд, які прийшли на співбесіду в суботу та неділю, конкурсна комісія обрала 13 найсильніших,

n 0906154691серед них і дві команди із Житомира.

1) Команда Сухомлина, Житомир: Сухомлин Сергій; Болейко Дмитро; Ковальчук Ірина; Пахолюк Борис.

2) Команда Чиж, Житомир: Чиж Наталія; Яремчук Євген; Хренов Матвій; Рибак Олександр.

«Дякуємо усім, хто подався на навчання у нашій першій програмі. На жаль, ми не могли взяти усіх на навчання - на одне місце претендували понад 2 команди. За таких обставин, ми мусили когось не взяти, не кажучи про те, що за таких умов ми не могли розглядати індивідуальних заявок», - зазначають організатори на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ми всіляко йшли на зустріч командам. На старті конкурсу ми мали на меті брати команди з міст, які мають населення 100 000 осіб і більше. Але після численних звернень з міст обласного значення, які мають менше населення, ми пішли на зустріч і розширили конкурс на ці міста. Потім було багато прохань відтермінувати дедлайн, і ми продовжили конкурс ще на тиждень.

Зрештою, востаннє ми пішли на зустріч коли конкурсна комісія своїм рішенням взяла 2 команди з Житомира, які обидві були дуже сильними, якісними і однаково вмотивованими навчатися, при цьому якісно переважали заявки з багатьох інших міст.

Ми й надалі йтимемо на зустріч тим, хто бажає розвивати свої міста. Ми готові допомагати консусльтативно усім тим, кому не поталанило бути відібраними до першої програми Школи і закликаємо усіх цих аплікантів брати участь у місцевих виборах і боротися за перемогу. Ви станете приорітетними у наступному відборі Школи. Адже ми навчатимемо команди новообраних міських голів, які не брали участь у нашій першій програмі», - йдеться у повідомлені.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework