×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина залишилася без головного земельного «решали»: За хабар затримали керівника Держземагентства Михальця

Увечері 11 червня в головному управлінні Держземагентства у Житомирській області міліція затримала керівника цього управління Володимира Михалеця.

n 1206154751Головний міліціонер країни Арсен Аваков на свої сторінці ц Фейсбук написав, що вчора було затримано 5 «дрібних» хабарників, серед них і прізвище житомирянина.

«18.02.2015 ГСУ МВС України за матеріалами працівників Департаменту ПЗСЕ розпочато кримінальне провадження відносно т.в.о. начальника управління Держземагентства у Житомирській області Михалеця Володимира Миколайовича, 21.08.1974 р.н. (держслужбовець 4 ї категорії, депутат Житомирської міської ради), який організував злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди за вирішення питань у сфері земельних відносин.

За цією схемою чиновник вимагав від фізичної особи ˗ підприємця 11 тис. доларів США за видання наказів про дозвіл на розробку технічної документації та в подальшому про затвердження проектів землеустрою і передачу в оренду земельної ділянки загальною площею 14 га.

15.04.2015 посадовець отримав першу частину хабара в розмірі 1 тис. дол. США.

11.06.2015 працівниками Департаменту ПЗСЕ та ГСУ МВС України Михалеця В.М. та посередника затримано на "гарячому" під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 10 тис. доларів США», - йдеться у повідомленні. 

 

Просматривая перечень пойманных вчера мелких взяточников ( а их вчера было 5) решил выделить для вас и для публичной га...

Posted by Arsen Avakov on 11 Июнь 2015 г.

Последнее изменение Пятница, 12/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework