ЄВГЕНІЙ КУЗНЄЦОВ: В УКРАЇНІ ВІДРОДЖУЄТЬСЯ РУХ «САМОПОМІЧ»

Україною поширюється рух за відродження «Самопомочі», який започатковано в Україні ще на початку 20-го століття.

Сто років тому «Самопоміч» стала надзвичайно потужним, масовим та демократичним рухом українців, що діяв на основі взаємоповаги та взаємопомочі всіх його прихильників. «З бідними політики робити не можна» - так казали ті, хто стояв у витоків української «Самопомочі». 

Вже у незалежній Україні рух «Самопоміч» відроджується та стає дійсно широким і потужним демократичним рухом, що об’єднує десятки й сотні тисяч українців, які впевнені в Україні, і які, зможуть розбудувати сильну, заможну та демократичну країну.

Лідер «Самопомочі Житомира» Євгеній Кузнєцов, який є координатором ініціативних груп всеукраїнського руху за відродження «Самопомочі» повідомляє, що в Україні відроджується рух «Самопоміч». Щодня до нас приєднуються нові й нові прихильники і рух за відродження «Самопомочі» активно набирає обертів по всій країні. Адже «Самопоміч» є дійсно демократичною силою, ідеї якої об’єднають сотні тисяч громадян України.

До ініціативи Євгена Кузнєцова з відродження «Самопомочі» приєдналися міста Житомир, Вінниця, Київ, Львів та Біла Церква. Наразі ініціативні групи формують організації Самопомочі у Трускавці, Сумах, Чернігові та Кіровограді.

Прес служба ініціативної групи
Самопоміч України

агітація за "Самопоміч" у Львові

агітація за "Самопоміч" у Києві

агітація за "Самопоміч" у Вінниці

 

 

Последнее изменение Пятница, 10/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework