×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В ОДА звільняють працівників: Машковський запевняє, що це не останнє скорочення

В обласній держадміністрації триває скорочення апарату,

n 1707155232обіцяне головою Житомирської обласної державної адміністрації Сергієм Машковським.

Загалом, штат має зменшитися майже на тридцять відсотків, - про повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зокрема, в патронатній службі голови замість колишніх 4 фахівців працюватиме 1 радник. Діловодів і контролерів вже поменшало вполовину (-10). Запобігати і протидіяти корупції та взаємодіяти із правоохоронними органами будуть по 1 головному спеціалісту. Ці профільні сектори ліквідовують.

Всього в апараті має працювати не більше 71 особи.

Нагадаємо, що розпорядженням № 116 від 09.04.15 вже оптимізовано структурні підрозділи. У департаменті фінансів стало на 12 посад менше. У департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва з 65 колишніх посад залишається 35.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю перетворюють в управління зі штатом 15 осіб (заміть колишніх 25).

Також управліннями стають департаменти сім’ї молоді і спорту, охорони здоров’я, агропромислового розвитку, промисловості, розвитку інфраструктури та туризму (загалом скорочується 40 посад).

Об’єднання в одну структуру департаментів житлово-комунального господарства та містобудування, архітектури і будівництва дозволило ліквідувати ще 21 посаду.

Всього в структурних підрозділах ОДА буде скорочено 159 посад.

«Скорочення викликано нагальною потребою ефективніше використовувати робочий час та потенціал співробітників. Але це поступовий процес. У Житомирській облдержадміністрації він відбувається відповідно до норм чинного законодавства. Але хочу всіх попередити: це не остання хвиля скорочень у штаті ОДА», - запевнив голова Житомирської адміністрації Сергій Машковський.

Разом з тим, створено новий відділ - внутрішнього аудиту. Сім його співробітників будуть здійснювати фінансові перевірки внутрішнього апарату та структурних підрозділів ОДА.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework