×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-Волинський міський голова вніс пропозицію Президенту про перейменування держави Україна назвою «Україна-Русь»

Враховуючи активний вседержавний процес перетворень, реформ,

l 30071590міським головою Володимиром Загривим видано розпорядження № 147(о) від 28.07.15, в якому йдеться про внесення пропозиції Президенту України щодо ініціювання змін та доповнень до Конституції України шляхом перейменування держави Україна на назву «Україна-Русь» (Київська Русь).

Текст пропозиції невдовзі буде направлено Верховній Раді, Уряду і Асоціації міст України, усім міським головам для розгляду в ході обговорення та внесення змін до Конституції України, а також надано депутатам міської ради для опрацювання в постійних комісіях та фракціях для внесення цього питання на розгляд міської ради. Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

Крім того, відповідний лист надіслано Президенту України. У листі зазначається, що саме це найменування було вкрадене в українського народу разом з його славною історією та присвоєне декілька століть тому нинішньою країною-агресором.

А також наголошується: «Зазначений факт стане найкращою пошаною для багатомільйонних українських патріотів, які віддали свої життя за свій Народ. Так розпочнеться активний процес побудови Нової України-Русі».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework