×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Обласна рада оголосила черговий конкурс на заміщення вакантних посад

В області вільні місця головних лікарів лікувально-профілактичних закладів, начальника обласного бюро судово-медичної експертизи та директора комунальної установи.

n 0408155460Про це повідомляється на сайті облради.

Житомирська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області:

1. Головних лікарів лікувально-профілактичних закладів:

- Житомирської  обласної психіатричної  лікарні №1 Житомирської обласної ради;

- Житомирської  обласної психіатричної  лікарні №2 Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки „Медицина”, проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з „Організації і управління охороною здоров’я”, підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності, стаж роботи за фахом не менше 5 років.

2. Начальника обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки „Медицина”, спеціальністю „Лікувальна справа”, спеціалізацію за фахом „Судово-медична експертиза” (інтернатура, курси спеціалізації), підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю „Судово-медична експертиза”, стаж роботи за фахом понад 10 років,  досвід організаційної роботи (вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю „Організація і управління охороною здоров’я”) не менше 3 років.

3. Директора комунальної установи “Обласна база спеціального медичного постачання”  Житомирської обласної ради. 

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну  вищу освіту медичного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломну освіту в галузі управління та стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років.

         Термін подання заяв: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Житомирської обласної  ради  за  адресою:  м. Житомир,  майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб.  115 такі документи:

-         заяву про участь у конкурсі;

-         особовий листок з обліку кадрів;

-         автобіографію;

-         копію диплома про освіту;

-         копію паспорта;

-         декларацію за минулий рік;

-         попередження про спеціальні обмеження;

-         письмову згоду на обробку персональних даних;

-         дві фотографії розміром 6Х4 см;

-         копію трудової книжки;

        - пропозиції кандидата щодо подальшої діяльності закладу, передбаченої  його установчими документами (програма діяльності, викладена у довільній формі);

        - інші документи, передбачені чинним законодавством.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

         За довідками звертатися за телефонами: 47-51-23; 47-51-24.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework