×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Скандального очільника Держгеокадастру Максима Глушаницю перед роботою зустрічають активісти «Правого сектора»

Вже декілька днів поспіль, упродовж робочого дня керівника Держгеокадастру Максима Глушаниці, активісти політичної сили «Правий Сектор» ведуть інформаційну війну.

l 270815159 1Біля центрального входу управління молодики розповсюджують листівки з інформацією про незаконне призначення скандального очільника. У листівці містяться «докази» причетності Глушаниці до корупційних схем, «факти» невідповідності його кандидатури до даної посади, порушення процедури призначення.

Активісти «Правого Сектору» пояснюють, що зараз вони лише проводять інформаційну роботу, аби населення знало про безчинство.

Максим Глушаниця 27 серпня провів першу масштабну робочу нараду, на якій був зачитаний наказ про його призначення. Очільник управління розповідає, що на роботі він щодня, але жодних скарг від мітингарів не надходило.  За словами Глушаниці, йому погрожували, але поки що він відмовляться коментувати ситуацію.

Прес-служба Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області спростовує всі наклепи на керівника та називає їх безпідставними.

Олександр Гінгізов, керівник обласної політичної організації «Правий сектор» наголошує на тому, що факти причетності Глушаниці до корупційних схем повинна розглядати прокуратура, вони лише акцентують увагу житомирян на порушенні процедури призначення Глушаниці.

Лілія Мельник

l 270815159 2

l 270815159 2

l 270815159 2

l 270815159 2

l 270815159 2

Последнее изменение Четверг, 27/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework