Євгеній Кузнецов звернувся до виконкому з проханням пояснити законність проведення «Кінотеатр просто неба»

Перед початком засідання виконавчого комітету 2 вересня перед присутніми у сесійній залі виступив Євгеній Кузнєцов, лідер «Самопоміч Житомира».

Він звернув увагу членів виконкому на те, що «Об’єднання «Самопоміч»» під керівництвом Наталії Чиж «полюбляє порушувати законодавство». У приклад навів скандал із ярмарком «Віз щастя», дозвіл на проведення якого не було надано, а в останню хвилину, ще й змінено формат заходу. «Це пляма на авторитет міста», - зазначив Євгеній Кузнєцов.

Також, він звернувся до виконкому з проханням провести перевірку та пояснити чи має «Об’єднання «Самопоміч»» дозволи на проведення заходу «Кінотеатр просто неба», які фільми вони транслюють: ліцензійні чи не ліцензійні? Очільник сили «Самопоміч Житомира» написав заяву в правоохоронні органи, щоб перевірити факти транслювання ліцензійного кіно. За його словами, міліція прийняла заяву, але з грубим порушенням норм кримінально-процесуального кодексу. Через цей факт, активіст подав скаргу на дії працівників міліції до прокуратури, адже вважає, що правоохоронці, або не компетентні у даному питанні, або свідомо «закривають очі».

 

Последнее изменение Среда, 02/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework