ГО «САМОПОМІЧ ЖИТОМИРА»: Спростування інформації опублікованої прес-службою «об’єднання «Самопоміч»

Спростування  інформації опублікованої прес-службою «об’єднання «Самопоміч»

Сьогодні на вул. Михайлівський в м. Житомирі громадськими активістами було проведено мирний публічний захід. Під час даного заходу бажаючим громадянам роздавались інформаційні листівки та крупа. Крупа символізувала свідомий продаж голосу громадянина за гречку. Метою заходу було довести до громадян той факт, щоб свій вибір у день голосування вони робили свідомо, неупереджено. Щоб на цей вибір не впливали різні фактори, такі як «гречка», чи будь які інші продукти, а також інші матеріальні речі, якими політики намагаються прикритись, щоб здобути прихильність громади (концерти, майданчики, пісочниці, тощо).

Кінець цього заходу було зірвано представниками «об’єднання «Самопоміч» на чолі із Наталією Чиж. Данні особи в центрі міста Житомира поводили себе аморально, а не як личить публічним особам. Сама Наталія Чиж, Олександр Таргонський та інші представники «об’єднання «Самопоміч» кричали, висловлювали слова образ та погроз на мою адресу, як організатора акції. Називали мене сепаратистом, тощо. І це попри все те, що з боку перебували прості пересічні громадяни і представники різних ЗМІ, які могли неупереджено подивитись на поведінку саме тих осіб, які на сьогодні «рвуться до влади» та з себе показують патріотів країни.

Чи може публічна особа перед пересічними громадянами та журналістами поводити себе як «базарна баба»? Я вважаю, що ні. Чи може публічна особа, не знаючи законодавства, казати про те, що вона володіє правами використовувати власну назву і ніхто окрім неї? Ні! Чи можуть публічні особи порушувати закон? НІ!

Чи можуть публічні особи та активісти, які хочуть прийти до влади від «об’єднання «Самопоміч» цинічно брехати про те, що привселюдно побили бійця АТО ? Ні! Оскільки я особисто був присутнім на тому самому місці і заявляю, що та особа яка не надала документів про те хто вона і казала що є бійцем АТО, сам намагався себе провокувати: виказував слова брутальної лайки та слова погроз на мою адресу. І це відбувалось в присутності працівників міліції. Ніхто його не бив. Як поважаюча організація може в ЗМІ так нагло і цинічно брехати? Щодо вилучених доказів явної провокації «об’єднання «Самопоміч», то вказую на те, що невідомо яки докази вилучили працівники міліції. Працівники міліції вилучили, та у протоколі вилучення це вказано, речі, не які виявили самі працівники міліції, а ті речі, які показали і надали самі представники «об’єднання «Самопоміч». Представники «об’єднання «Самопоміч», самостійно носили та показували речі, які нібито провокують їх політичну силу.

І на останок: в статті вказується що Наталія Чиж та представники «об’єднання «Самопоміч» роблять добрі вчинки. Під час сьогоднішнього інциденту в центрі міста Житомира, Наталія Чиж привселюдно вихвалялась про те, що гуртки, концерти, ярмарки, тощо – то є доброю справою, тому що це видно людям і тому що саме «об’єднання «Самопоміч» іде цим шляхом. А що особисто я нічого не роблю для громади, бо я це не афішую. Так ось, в мене виникає питання до всіх громадян: якщо ВИ подаєте милостиню на вулиці, якщо допомагаєте продуктами, одягом, грошима безхатькам, якщо допомагаєте воїнам АТО починаючи від того, що переказували смс на підтримку армії закінчуючи тим, що приходите і кидаєте гроші у добровільну скриньку або ж надаєте гроші чи речі будь яким представникам громадських чи волонтерських організацій (також і «об’єднанню «Самопоміч») щоб вони передали ці речі бійцям, якщо допомагаєте малозабезпеченим людям чи людям похилого віку просто у тому, що донесете авоську до квартири, чи переведете через дорогу, даєте дружні поради знайомив з власного життєвого досвіду та багато,багато,багато чого іншого і ВАШІ добрі вчинки ВИ не афішуєте, не піарите у ЗМІ, не кричите про те, що саме ці добрі вчинки мають заслуговувати на увагу спільноти, то Ви робите не добрі вчинки?! Я вважаю що у Наталії Чиж та людей в її команді моралісті і людяності не має взагалі. Бо ось ці речі робить моя команда і прості мешканці міста Житомира. І ці речі не є для пані Чиж цінними, як вона привселюдно сьогодні заявляла.

Голова Євгеній Кузнєцов

Последнее изменение Пятница, 04/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework