×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі за підтримки кандидата від «Об’єднання «САМОПОМІЧ» в день виборів організовують безкоштовну студентську вечірку

По Житомиру розміщені афіші студентської вечірки, яка відбудеться 25 жовтня в нічному клубі «INDIGO» за підтримки кандидата в депутати міської ради від партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Олега Хмілевського.

i 23101536 1Вхід на вечірку безкоштовний.

Як повідомляє громадська мережа ОПОРА, представник нічного клубу «INDIGO» прокоментував: «Ну, він як хазяїн клуба в своєму клубі робить вечірку».

В прес-службі партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» у Житомирі ОПОРІ прокоментували: «По-перше, ця афіша була зроблена без погодження з «Об’єднанням «САМОПОМІЧ» і самим кандидатом. Це зробили його прихильники, виходить що працівники. Зараз в авральному порядку буде все знято, оці всі афіші, висловлена догана, шукають людей, цих ініціаторів розклейки афіш. Цих афіш не буде, і буде висловлена догана цим людям, які взяли на себе ініціативу цих речей. Зі штабом це не погоджено».

Відповідно до ч.2. ст. 54 Закону України «Про місцеві вибори»: «Напередодні і в день голосування забороняється проведення масових акцій (зборів, мітингів, походів, демонстрацій тощо) від імені кандидатів, місцевих організацій партій - суб’єктів виборчого процесу, а також політичних партій, місцеві організації яких є суб’єктами виборчого процесу.

У цей же час забороняється проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів і телепередач чи інших публічних заходів на підтримку місцевої організації партії - суб’єкта виборчого процесу, кандидата, політичної партії, місцеві організації якої є суб’єктами виборчого процесу, а також оголошення місцевою організацією партії, кандидатом, політичною партією, місцеві організації якої є суб’єктами виборчого процесу, про підтримку проведення таких публічних заходів».

Последнее изменение Пятница, 23/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework