×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Школярка із Черняхівського району отримуватиме Президентську стипендію

Учениця Черняхівського району Марина Краснобока серед переможців V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.

n 0311156500Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Відповідно до Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» та від 1 вересня 2011 року № 884 «Про Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» Петром Порошенком призначені стипендії учням шкіл та студентській молоді.

Серед переможців V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка є і учениця Головинської гімназії Черняхівського району – Краснобока Марина.

Коментуючи отримання такої високої оцінки своїх знань, Марина пояснила, що саме їй допомогло стати переможницею конкурсу: «Однозначно – патріотизм. Гордість за те, що я – українка, любов до землі, на якій я народилася, бажання робити корисні справи для своєї Батьківщини». На цьому досягненні учениця зупинятися не збирається, а продовжуватиме займатися вивченням та удосконаленням знань рідної мови. В майбутньому планує вступити до вищого навчального закладу філологічного спрямування.

Довідково:
Указ Президента України №602/2015 «Про призначення стипендій Президента України переможцям V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» від 23 жовтня 2015 року.

Последнее изменение Вторник, 03/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework