×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирському районі завтра обиратимуть голову райради

Житомирська районна виборча комісія призначила першу сесію Житомирської районної ради нового скликання на 10.00 20 листопада.

n 1911156758На ній обиратиметься й голова ради. Ситуація у цьому питанні продовжує залишатися заплутаною. За результатами виборів жодна з партій не набрала потрібної кількості голосів, які б забезпечили її представнику першу посаду ради. Як відомо, для цього кандидат має набрати не менше 19 голосів депутатів з 36-ти, передає «Сільське життя».

Т.Парфентієва, як представниця БПП «Солідарність», може розраховувати стовідсотково лише на 7 голосів своєї фракції, хоча заявляє, що потрібну кількість голосів вона вже має. Це ж заявляє й «свободівець» С.Крутій, партія якого має лише 6 мандатів. Не збирається нікому поступатися місцем голови й лідер районної «Батьківщини» (6 мандатів) О.Білецький, хоча він не каже, що має необхідну кількість голосів. Більше того, навіть голови фракцій, де по 3-4 депутати, виношують свої амбітні плани. То ж, чим все закінчиться - невідомо...

Як відомо у новій раді, окрім названих, сформовано фракції ВЧНП - 4 мандати, Аграрна партія - 4, Опозиційний блок - 3, Радикальна партія - 3 , Укроп – 2.

Последнее изменение Четверг, 19/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework