×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені пройшов турнір з історичного фехтування. ФОТО

23 січня у фізкультурно-оздоровчому комплексі стадіону ,,Спартак” проходив Відкритий турнір з історичного фехтування ,,Кубок Іскоростеня”.

n 2701167508Про це повідомляється на сайті Коростенської міської ради.

Крім коростенців, участь у змаганнях брали спортсмени з Донецька, Тростянця, Києва, Житомира та Червоноармійська. Коростень на змаганнях представляли вихованці клубу історичного фехтування ,,Айна Бера” під керівництвом тренера Наталії Бондаренко.

За підсумками турніру у дитячих поєдинках І місце виборов учень міської гімназії №7 Кучинський Ілля, а ІІ місце посів Альбінський Володимир (м.Київ).

У змаганнях серед юніорок перемогу одержала учениця ЗОШ № 1 Глухова Вероніка, ІІ місце виборола учениця міської гімназії Бацала Ольга, а третьою стала учениця міської гімназії Герасимова Наталія.

Серед юніорів кращими стали: Нікорич Микола (м.Київ), який став переможцем, учень ЗОШ № 5 Висоцький Дмитро, що виборов ІІ місце, та учень міської гімназії Махачек Дмитро, який здобув бронзову нагороду.

У змаганнях серед дорослих перемогу одержали спортсмени з міста Києва Фіошко Тетяна та Куськоков Антон, другими стали Бондаренко Наталія (м.Коростень) та Нікорич Микола (м.Київ), а ІІІ місце вибороли Тімченко Карина (м.Тростянець) та Міщеряков В’ячеслав (м.Житомир).

Таким чином, у загальнокомандному заліку команда міста Коростеня посіла ІІ місце, третіми стали житомиряни, а переможцями та володарями першого Кубку Іскоростеня стали гості з міста Києва.

Організатори турніру вдячні за допомогу та підтримку Коростенському заводу теплотехнічного обладнання та Головійчуку Олегу Сергійовичу. Сподіваємось, що ці цікаві змагання стануть ще однією доброю спортивною традицією нашого міста.

n 2701167508 1

n 2701167508 1

n 2701167508 1

Последнее изменение Среда, 27/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework